NCRV-serie Een huis vol vanaf 15 december terug op tv

NCRV-serie Een huis vol vanaf 15 december terug op tv

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanaf maandag 15 december komt de NCRV op NPO 1 terug met de dagelijkse succesvolle serie Een huis vol. In de serie worden de grote gezinnen Quaedackers, Deijs en Baumgard gevolgd, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen.

Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt? De Limburgse familie Quaedackers is nieuw in de serie. Met elf kinderen, waarvan vier in de luiers en nog meer baby's in de planning, is dit grote gezin hard op weg om de andere twee in te halen.

De familie Baumgard maakt een langgekoesterde droom van moeder Samantha en vader Eugene waar; ze gaan elkaar opnieuw het jawoord geven. Vijfentwintig jaar geleden hadden ze als jong stel geen geld voor een jurk of een taart, maar dit keer willen ze een sprookjeshuwelijk met alles erop en eraan. En dat alles natuurlijk samen met hun dertien kinderen.

Het gezinsleven van de familie Deijs is het afgelopen jaar behoorlijk veranderd. De kinderen worden groot en Marcel en Ingridt zijn zelfs opa en oma geworden. Om de familiebanden weer stevig aan te trekken, nemen ze de kinderen mee op een bijzondere reis. Van Purmerend naar exotisch Marrakesh.

Een huis vol wordt geproduceerd door Skyhigh TV.
Een huis vol, maandag 15 december om 19.20 uur op NPO 1

Bekijk Een Huis vol op TVblik.nl/een-huis-vol