Speciale kerstuitzendingen van Shownieuws

Speciale kerstuitzendingen van Shownieuws

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag presenteert Bridget Maasland speciale kerstedities van Shownieuws, die geheel in het teken staan van verschillende thema’s.

Samen met de Shownieuws entertainmentdeskundigen blikt Bridget drie avonden lang terug op 2014 en kijken ze naar de hoogtepunten uit de wereld van showbizz en entertainment. Shownieuws is elke avond te zien rond 22.50 uur bij SBS6.

Kerstavond – 24 december – Verliefd, getrouwd, gescheiden
Op kerstavond blikt Bridget samen met Patty Brard en Renate Gerschtanowitz terug op prille, bezegelde en verbroken liefdes van dit jaar. Naast nieuw ontsproten liefdes als die van Johnny de Mol was 2014 vooral een jaar van het ja-woord. Wendy van Dijk en Patty Brard trouwden op Ibiza, Caroline Tensen koos een eiland dichter bij huis (Vlieland) en Anita Witzier sprong na haar huwelijk achterop de fiets in Amsterdam. Aan sommige relaties kwam helaas een einde. Zo besloten Albert Verlinde en Onno Hoes na dertien jaar huwelijk uit elkaar te gaan.

Eerste kerstdag – 25 december – Baby’s & royalty
Op eerste kerstdag schuift Renate wederom aan bij Bridget aan de desk, dit keer met Evert Santegoeds. De uitzending staat onder andere in het teken van het babygeluk van bekende Nederlanders. Zo kregen Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Do dit jaar allemaal een kindje en was er het grote mysterie rondom het vaderschap van het kindje van Anouk. Verder was 2014 het jaar van Kate en William en komen de hoogtepunten van het Koninklijk Huis voorbij.

Tweede kerstdag – 26 december – Feesten & affaires
Tijdens de laatste kerstspecial op tweede kerstdag kijkt Bridget met Evert en Koos van Plateringen naar de glamour-feesten en grote rellen in 2014. Van filmpremières, gala-party’s tot het succes van Ilse en Waylon op het Eurovisie Songfestival, dat later weer uitmondde in een rel tussen de twee. Ook het lift-incident met Beyoncé en de filmpjes van Dave Roelvink schoten het wereldwijde web over en werden uitvoerig besproken bij de koffieautomaten in Nederland.

Shownieuws kerstedities
Op 24, 25 en 26 december om 22.50 uur bij SBS6

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/Shownieuws