RTL Nederland-directeur Bert Habets te gast in De Perstribune

RTL Nederland-directeur Bert Habets te gast in De Perstribune

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Bert Habets,  CEO van RTL Nederland, is zondag te gast in het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX. Habets is al 7 jaar de hoogste baas bij het mediabedrijf RTL Nederland. Onder zijn leiding groeide het bedrijf onomstotelijk uit tot grootste tv-bedrijf van het land.

Afgelopen maandag werd bekend dat RTL Nederland de Machiavelliprijs 2014 ontvangt. In het juryrapport staat: "RTL de afgelopen 25 jaar heeft bewezen vaak meer te zijn dan alleen een grote, commerciële omroep. In veel opzichten vernieuwend, gedurfd en vooral ook bindend". RTL heeft volgens het juryrapport 'de bindende rol van instituties, zoals kerken en verenigingen overgenomen'.

Bert Habets vertelt in het MAX-radioprogramma De Perstribune over zijn toekomstplannen, de aangekondigde 24-uurszender van RTL Z, het 'on-demand' platform Videoland, sportrechten én zijn eigen 'mediagebruik'.

Naast Habets zijn ook Jan de Jonge en Ron Vergouwen te gast en is er een verslag van de wedstrijd Willem II - Go Ahead Eagles. De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

Bekijk de tv-programma's van omroep MAX op TVblik.nl/gemist/max