Eerste beelden van nieuwe SBS6-show Popster! online

Eerste beelden van nieuwe SBS6-show Popster! online

Geschreven door Daniël Schalk

Over iets minder dan een maand begint de nieuwe SBS6-talentenjacht Popster! maar vandaag heeft SBS6 de eerste beelden online gezet. De presentatie van Popster! ligt in handen van Kim-Lian van der Meij en André van Duin, maar ook Geer en Goor zijn in de nieuwe SBS6-show te zien.

In de vier-minuten durende promo van Popster! is te zien hoe Gerard Joling en Gordon als poppen in een bubbelbad proosten met champagneglazen. “Dat klinkt niet hè, dat plastic?”, zegt de popversie van Geer. De popversie van Goor antwoord: “Nee, net als je plaat!”

Naast Geer en Goor zijn er meer acts in de promo van Popster! te zien. Zo komt er een poppenact van The Lion King voorbij en werkt Meneer Wijdbeens zich in de problemen. Ook wordt in de promo de jury, bestaande uit Henkjan Smits, Georgina Verbaan en Miss Izzy, voorgesteld.

In de nieuwe familieshow gaat het erom wie de leukste, opvallendste en meest originele poppenact kan bedenken en uitvoeren. Alle soorten poppen komen voorbij: handpoppen, vingerpoppen, poppen op een stokje, marionetten: niets is te gek. Er wordt gezongen, gedanst en gelachen.

Popster! is vanaf vrijdag 13 maart om 20:30 uur te zien op SBS6.

Bekijk hieronder de promo van Popster:

Bekijk Popster! op TVblik.nl/popster