Coole goocheltrucs in nieuwe afleveringen De Magische Winkel en Street Magic

Coole goocheltrucs in nieuwe afleveringen De Magische Winkel en Street Magic

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf begin maart zendt AVROTROS nieuwe afleveringen uit van de populaire goochelprogramma's De Magische Winkel en Street Magic. In aanloop daarnaartoe vindt op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart het Goochelweekend plaats op NPO Zapp.

Op deze dagen zijn de herhalingen van het eerste seizoen Street Magic en De Magische Winkel te zien.

De Magische Winkel
Een indrukwekkende goocheltruc leer je niet zomaar! In De Magische Winkel werken Nederlandse goochelgrootmeesters in het diepste geheim aan de meest toffe goocheltrucs. Kinderen die hebben bewezen over écht goocheltalent te beschikken, krijgen toegang tot De Magische Winkel. Daar ontmoeten ze één van hun favoriete goochelaars van wie ze twee trucs gepresenteerd krijgen. Het jonge goocheltalent kiest één truc die de goochelaar aan hem/haar uitlegt en samen zullen zij de truc tot in de puntjes voorbereiden totdat deze geschikt is voor het grote publiek.
Waar zal het jonge goocheltalent de nieuw geleerde truc opvoeren? Dat gebeurt natuurlijk op een leuke locatie; op de sportclub, op school, een verjaardag of een andere bijzondere plek.
 Op www.zapp.nl/demagischewinkel vertelt de goochelgrootmeester het geheim van de andere goocheltruc.

Street Magic
De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om kinderen te verbazen en verrassen met hun magische acts vol humor. Iedere aflevering strijkt het duo neer op een sportieve locatie zoals een voetbalveld, klimwand of skatebaan. Rob en Emiel tonen hun meest bijzondere trucs, de kinderen achterlatend in één grote verbijstering. Op de site www.zapp.nl/streetmagic kunnen kinderen alle trucs als losse video's terugvinden en op die manier delen met al hun vrienden.

Vanaf dinsdag 3 maart (De Magische Winkel), 17.40 uur NPO Zapp en vanaf vrijdag 6 maart (Street Magic), 17.00 uur NPO Zapp.

Bekijk De Magische Winkel op TVblik.nl/de-magische-winkel