Een restaurant vol singles op zoek naar de ware liefde

Een restaurant vol singles op zoek naar de ware liefde

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De zoektocht naar liefde is universeel. Miljoenen van ons zijn er naar op zoek, van jong tot oud. Maar waar vind je ware liefde?

First Dates, het nieuwe programma van BNN, regelt voor zoekende singles een eerste date. In een restaurant dat zich onderscheidt van alle andere restaurants omdat iedereen er vrijgezel is. Maar hoe verloopt de zoektocht naar pure liefde? Klikt het meteen?

Geven ze elkaar subtiele signalen dat ze het wel zien zitten? Of slaat het gesprek dood nadat alle hobby’s zijn opgesomd en zitten de twee al tijdens het voorgerecht naar hun telefoons te staren? Hartverwarmende én tenenkrommende ontmoetingen, alles komt voorbij.

In First Dates geven singels het matchen uit handen aan de programmamakers om een spannend avontuur aan te gaan. De kandidaten die meedoen zijn van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. Met slechts één doel stappen ze naar binnen: de liefde van hun leven vinden. De vele camera’s die de kandidaten registreren zijn onbemand, zodat er vrijuit geflirt kan worden. Leidt een eerste date tot een tweede? En vindt iemand de perfecte match in dit zwoele restaurant?

First Dates is vanaf 24 maart iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.
Bekijk First Dates op TVblik.nl/first-dates