'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’: vriendin Glenn Helder overgeleverd aan hyperactieve Emile Ratelband

'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’: vriendin Glenn Helder overgeleverd aan hyperactieve Emile Ratelband

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

In een nieuwe reeks van ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’, vanaf woensdag 25 maart te zien bij RTL 4, verruilen wekelijks twee bekende Nederlandse koppels hun eigen vertrouwde leefomgeving voor een ander gezin.

De vrouw verlaat voor een week haar partner, gezin en huis om vervolgens in een totaal nieuw bestaan te stappen.

Vier van de koppels die dit seizoen de partnerruil aangaan, zijn Jake Hampel - de manager van Barbie - met zijn vrouw Lydia, oud-voetballer Glenn Helder met zijn vriendin Jara, theatermaakster/kunstenares Adelheid Roosen met manlief Titus en positiviteitsgoeroe Emile Ratelband met zijn vriendin Gitta. Wordt het onbekende dagelijkse leven een verfrissende ervaring of een zware beproeving voor de dames?

‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’ trapt af met de kersverse vriendin van Emile Ratelband, succesvol zakenvrouw Gitta, die bij ex-voetballer Glenn Helder haar intrek neemt. Jara, de knappe jonge vriendin van Glenn, wordt overgeleverd aan Emile. Het is voor haar best een uitdaging om zich staande te houden, want de hyperactieve Emile heeft een moordend dagschema - dat al om zes uur in de ochtend begint - en daarbij weet hij natuurlijk altijd alles beter.

Bij Gitta komen de muren van Glenns piepkleine één kamer-appartementje al direct op haar af, zeker als ze zich realiseert dat ze samen met hem in één bed moet slapen. Verder komen alle huishoudelijke taken en het koken volledig op haar schouders terecht. Glenn is duidelijk veel minder energiek dan Gitta gewend is. Bij de hereniging is er naast opluchting bij de dames ook een erg verhitte discussie tussen de temperamentvolle heren…

‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS’ wordt geproduceerd door Zodiak Nederland.
RTL 4, vanaf woensdag 25 maart, tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Bekijk Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS op TVblik.nl/jouw-vrouw-mijn-vrouw-vips