Netflix kondigt vierde seizoen Orange is the New Black aan

Netflix kondigt vierde seizoen Orange is the New Black aan

Geschreven door Pieter Jongsma

Nog voordat het derde seizoen van de Netflix Original-serie 'Orange is the New Black' is gelanceerd, kondigt Netflix vandaag de komst aan van een vierde seizoen over de populaire inmates uit Litchfield Correctional Institution.

 

Over Orange is the New Black
Een dozijn Emmy Award-nominaties kreeg deze veelgeprezen comedyserie, waaronder een nominatie voor Beste comedyserie, Beste script en Beste vrouwelijke hoofdrol voor Taylor Schilling.

Door een misdaad die ze in haar jeugdige verleden heeft gepleegd, moet Piper Chapman (Schilling) naar een vrouwengevangenis waar ze haar comfortabele New Yorkse leventje moet ruilen voor een leven van onverwachte vriendschappen en conflicten in een excentrieke groep medegevangenen. Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussey, Sophia, Daya, Gloria, Big Boo, Pennsatucky en alle andere ladies uit Litchfield zijn terug voor meer drama en humor... als Alex terugkomt en een nieuwe gevangene, Stella (Ruby Rose), zich bij het gezelschap aansluit.

Seizoen 1 en 2 zijn nu al beschikbaar op Netflix. Bekijk hier  alvast een sneak peek uit seizoen 3. De trailer van het derde seizoen van Orange is the New Black, vanaf 12 juni exclusief op Netflix