Vanmiddag allerlaatste uitzending Life 4 You

Vanmiddag allerlaatste uitzending Life 4 You

Geschreven door Daniël Schalk

Vanmiddag presenteren Carlo Boszhard en Irene Moors de allerlaatste uitzending van hun zondagmiddagprogramma Life 4 You. Carlo en Irene waren 15 jaar lang de gezichten van de zondagmiddag van RTL4 maar daar komt na vandaag een einde aan.

In de allerlaatste uitzending van Life 4 You zijn de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar aanwezig. Gerard Joling is uiteraard van de partij maar op bijzondere wijze en Glennis Grace brengt samen met Jamai een afscheidsduet.

Ook Rudolph van Veen maakt nog één keer zijn opwachting in de keuken. Van Veen was jaren lang de kok van het zondagmiddagprogramma van Carlo en Irene. In het publiek zitten mensen die hebben bijgedragen aan het succes van de afgelopen 15 jaar van Carlo en Irene.

Carlo en Irene begonnen in september 2000 met het zondagmiddag programma Life & Cooking, de voorganger van Life 4 You. In 2009 stopte het RTL4-programma waarna in september dat jaar het nieuwe RTL4-programma Life 4 You van start ging op de zondagmiddag.

Het einde van Life 4 You betekend niet het einde van Carlo en Irene. Het duo gaat wel door met hun RTL4-programma De TV Kantine. De geruchten gaan al langer dat Carlo Boszhard alleen verder zou gaan op de zondagmiddag. Zelf heeft hij aangegeven dit wel te zien zitten.

Vóór de allerlaatste aflevering van Life 4 You zendt RTL4 alle hoogtepunten uit van Carlo en Irene. Zowel de leukste studiomomenten als de persiflages ‘Hou van Holland’, Showtime, De Veerbootjes en ‘De Wereld Slaat Door’ komen voorbij in ‘Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag’.

Alle hoogtepunten van Carlo en Irene zijn vanmiddag om 15:55 uur te zien op RTL4.

De allerlaatste Carlo & Irene: Life 4 You is vanmiddag om 17:25 uur te zien op RTL4.

Bekijk Life 4 You op TVblik.nl/life-4-you