Nieuw seizoen voor Moordvrouw

Nieuw seizoen voor Moordvrouw

Geschreven door Daniël Schalk

De populaire RTL4-politieserie Moordvrouw krijgt een vijfde seizoen, dat hebben hoofdrolspelers Wendy van Dijk en Thijs Römer vrijdagavond bekend gemaakt in RTL Late Night. Na de seizoensfinale van het vierde seizoen was het even onduidelijk of er een nieuw seizoen zou komen.

In de seizoensfinale ontplofte een auto met daarin Fenna Kremer, gespeeld door Wendy van Dijk. “De Moordvrouw-fans die stonden op en die wilde weten of we doorgingen of niet”, aldus Wendy. “Iedereen dacht, Fenna zit in die auto en wat gebeurd er nu? Is dit het einde van Moordvrouw?”

Wendy en Thijs wouden de fans niet langer in spanning laten wachten en maakte het nieuws gezamenlijk bekend. “Het is niet het einde van Moordvrouw en er komt nog een seizoen”, aldus de actrice, die het nieuws met een grote glimlach bekend maakte in RTL Late Night.

Humberto Tan vraagt zich vervolgens meteen af of het dan zonder Fenna doorgaat. “Ben je helemaal gek”, zei Thijs meteen. “Moordvrouw zonder Fenna is geen Moordvrouw”, vervolgde de acteur. “Dan heb je Moord..”, aldus Römer. Waarop Wendy inhaakt: “Gozerd!”

Bekijk Moordvrouw op TVblik.nl/moordvrouw