Lorentz Casimir Lyceum Eindhoven genomineerd voor Slam!Schoolawards

Lorentz Casimir Lyceum Eindhoven genomineerd voor Slam!Schoolawards

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SLAM!DJ’s Ivo van Breukelen en Daniel Lippens, maakten gisteravond in hun radioprogramma ‘De Avondploeg’ bekend dat het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven één van de vijf scholen is die de meeste stemmen heeft behaald voor de SLAM!SCHOOLAWARDS. Het Lorentz Casimir Lyceum behoort daardoor tot de vijf leukste scholen van Nederland! Op maandag 28 januari aanstaande bezoekt De Avondploeg samen met een promotieteam de genomineerde school tijdens de grote pauze, om de scholieren te beoordelen aan de hand van verschillende opdrachten. De vier overige scholen die kans maken op deze felbegeerde SLAM!Schoolaward, maakt De Avondploeg deze week in hun programma bekend.  

Check-outs

Daniel en Ivo bezoeken van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari samen met het SLAM! check-outteam de vijf genomineerde scholen. Naast De Avondploeg maken ook Lieke van Lexmond - ambassadrice van Join Feedback -, SLAM!DJ Michael Blijleven en Uriah van partner Hi deel uit van de jury. Samen bekijken zij of de scholen de eerder opgegeven opdrachten, zoals bijvoorbeeld schreeuw jezelf door de geluidsbarrière en versier de school in de kleuren van SLAM!FM, Hi en Join Feedback goed hebben uitgevoerd. De scholen maken niet alleen kans op de SLAM!Schoolaward voor leukste school, maar ook voor de leukste leraar/lerares, de hunk/babe, de coolste conciërge van de school, de Music Talent Award en de Join Feedback award. Als kers op de taart wint de leukste school van Nederland ook een vet SLAM!FM schoolfeest.

 

SLAM!SCHOOLAWARDS

SLAM!FM en Hi zijn op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland. Via de site www.slamschoolawards.nl konden scholieren zich de afgelopen weken aanmelden en stemmen op hun school. SLAM!FM selecteert de vijf scholen met de meeste stemmen voor de verkiezing. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op vrijdagmiddag 8 februari tijdens de SLAM!SCHOOLAWARDS in de HMH in Amsterdam. Tijdens dit feest zijn er optredens van onder meer The Opposites, Gers Pardoel, Yellow Claw, De Kraaien en Leona Philippo.

 

De Avondploeg, van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 00.00 uur op SLAM!FM.

 

De SLAM!SCHOOLAWARDS wordt mede mobiel gemaakt door Hi