Seizoensopener Zomergasten in Rotterdamse biosscoop

Seizoensopener Zomergasten in Rotterdamse biosscoop

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

[caption id="attachment_25133" align="alignleft" width="300"] Foto: Maaike Engels / Urbi et Orbi[/caption]

De seizoensopener van het VPRO-programma Zomergasten met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb is aankomende zondag live te zien op het witte doek in de Rotterdamse biosscoop Cinerama, dat heeft de biosscoop vrijdagmiddag bekend gemaakt.

“De avond wordt ingeleid door Justus Cooiman, gevolgd door Wilfried de Jong & Ahmed Aboutaleb op het witte doek”, aldus Cinerama. De Rotterdamse burgemeester haalde onlangs de wereldpers met zijn uitspraken gericht aan Nederlandse terroristen na de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs.

Justus Cooiman, programmamaker bij RTV Rijnmond en regisseur van de documentaire over Ahmed Aboutaleb: De man achter de burgemeester, leidt de avond in en wordt opgevolgd door de uitzending van Zomergasten met presentator Wilfried de Jong en Aboutaleb als gast.

“Het belooft een avond te worden met een Aboutaleb die de kijker nog niet kent”, verzekert de burgemeester. De avond in de Rotterdamse biosscoop Cinerama begint om 20:00 uur en eindigt om 23:15 uur. Het ‘viewing-evenement’ in Cinerama te Rotterdam is gratis bij te wonen.

De uitzending met Ahmed Aboutaleb is zondag om 20:15 uur te zien op NPO 2

Bekijk Zomergasten op TVblik.nl/zomergasten