John Fentener van Vlissingen presenteert nieuw WNL programma

John Fentener van Vlissingen presenteert nieuw WNL programma "Allemaal Familie"

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

John Fentener van Vlissingen is niet alleen een van de meest succesvolle zaken mensen van ons land. Vanaf 6 augustus presenteert hij ook op NPO1 de zomerserie “Allemaal Familie” van omroep WNL.

De televisieserie portretteert bijzondere families die meer delen dan alleen een warme familieband, zij delen samen ook een bedrijf. Van een familie van autoslopers of van een familie met een eigen viswinkel, een landgoed of sigarenfabriekje.

Nederland telt ruim 260.000 van zulke families, die samen goed zijn voor de helft van alle banen in ons land. “Ik ben opgegroeid binnen een familiebedrijf. Het familiebedrijf loopt als het ware door mijn bloed”, aldus John Fentener van Vlissingen. “In de serie laten we bekende en onbekende families zien. Een dag uit hun zeer drukke bestaan.”

WNL zegt enorm trots te zijn op de tijdelijke presentator. “Deze serie gaat over gewone, hardwerkende mensen, en geeft een verrassend inkijkje in werelden die we niet allemaal kennen”, zegt WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes. “Hoe overwinnen families tegenslagen? Hoe delen ze succes? En wie zet het bedrijf straks voort?” “Het is heel eervol dat een icoon als John Fentener van Vlissingen deze serie presenteert. Hij maakte graag tijd in een overvolle agenda, puur uit betrokkenheid bij al die hardwerkende families. We hopen dat deze serie mensen inspireert en uitdaagt.”

Allemaal Familie start donderdag 6 augustus op NPO 1 om 22:15

Bekijk Allemaal Familie op TVblik.nl/allemaal-familie