WIN: De MTV Soundkeepr.

WIN: De MTV Soundkeepr.

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Deze actie is afgelopen! Je kan niet meer meedoen!

Showbizznetwork mag de MTV Soundkeepr. weggeven! De MTV Soundkeepr. zijn comfortabele oordopjes en zijn vrijwel onzichtbaar. De dopjes hebben een filter voor het geluid waardoor het geluid dempt, maar de muziek behoudt. Zo kan je van muziek genieten zonder gehoorschade.

MTV Soundkeepr. is exclusief verkrijgbaar via Soundkeepr.com, maar wij bij Showbizznetwork hebben de hand weten te leggen op één exemplaar, en deze gaan wij weggeven! Met de introductie van MTV Soundkeepr. neemt MTV haar sociale verantwoordelijkheid en helpt jongeren.

Het jongerenkanaal vind dat jongeren zich bewust moeten zijn van de bescherming van hun gehoor. MTV wil de jongeren met de MTV Soundkeepr. leren hun gehoor, en hiermee ook de muziek, te beschermen. Wil jij kans maken op de MTV Soundkeepr? Lees hieronder wat je moet doen:

Wil jij kans maken op de MTV Soundkeepr? Volg Showbizznetwork.nl op Instagram en maak kans! Nadat je Showbizznetwork op Instagram volgt kun je op de actie-afbeelding van de MTV Soundkeepr-actie reageren dat jij Showbizznetwork nu volgt en dat jij de MTV Soundkeepr. wil hebben!

Uit alle deelnemers kiezen wij vervolgens één gelukkige winnaar uit die er met de MTV Soundkeepr. vandoor gaat en voortaan tijdens muziekevenementen van muziek kan genieten zonder gehoorschade op te lopen door de harde muziek. Doe mee: Volg Showbizznetwork op Instagram!

Door deel te nemen aan onze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Bekijk deze hier.

Heb jij geen Instagram? Klik hier en kijk wat je dan kan doen!