NPO 3-kijkers enthousiast over 3LAB-show Voor het Succes

NPO 3-kijkers enthousiast over 3LAB-show Voor het Succes

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De tweede avond van de 3LAB-week op NPO 3 zit erop, tijd om alle reacties van de NPO 3-kijkers op een rijtje te zetten. De tweede 3LAB-avond begon dinsdag met de tweede aflevering van de KRONCRV-serie Rundfunk over een totaal geflipte middelbare school met abnormale docenten.

Op Twitter reageerde de NPO 3-kijkers op de tweede aflevering van Rundfunk. #3lab #rundfunk kijken op #npo3 lekkere domme humor. ..#lachengierenbrullen echt super dat dit dagelijks erop komt”, reageert een andere tv-kijker. “Alweer super hilarisch en wat racistisch”, zegt iemand anders.

“Rundfunk de npo versie van New Kids alleen iets minder schuine humor”, zegt iemand op Twitter. Ook onze eigen recensent Sebastiaan trekt een vergelijking met een ander tv-programma. “@rundfunk_tv is echt een leuke junior editie van #TorenC snelle humor, ik vind het grappig.”

Rundfunk kreeg van de kijkers een 7,4 via www.npo.nl/npo3/3lab

Na Rundfunk testte BNN het programma Voor het Succes. In het programma gaat presentator Nesim Ahmadi met BN’ers terug naar hun eerste bijbaantje. “#voorhetsucces van @NesimNajih is lekker luchtig en leuk. Toppresentator ook”, zegt een kijker van Voor het Succes op Twitter.

“Kijk dit is leuk. Lekker vlotte interviewtjes een geen Ali b type grapjes”, reageert weer iemand anders. “Leuk concept #VoorHetSucces met dito presentator @NesimNajih”, zegt een tv-kijker op Twitter. “Ik verstond vorig succes, maar voor het succes is een leuk format”, aldus een andere kijker.

Ook bij het Showbizznetwork-team valt het programma van Nesim in de smaak. “Echt een heerlijk programma! Mooi om te zien hoe BN'ers ooit zijn begonnen”, reageert (hoofd)redacteur Daniël. Ook de andere (hoofd)redacteur, Pieter, is enthousiast. “Dit is echt leuk!!”, zegt hij op Twitter.

Voor het Succes kreeg van de kijkers een 6,7 via www.npo.nl/npo3/3lab

Als laatste kwam dinsdagavond de BNN-serie Nillioniares voorbij. De serie over vijf rijkeluiskinderen die worden geconfronteerd met de werkelijkheid van het echte leven, nadat hun ouders achter de tralies verdwijnen door een probleem met de belastingdienst, werd verschillend ontvangen.

“#nillionaires #3LAB is super grappig, hopelijk wordt het nog vaker uitgezonden!”, zegt een tv-kijkers. “Ja deze mag blijven, geen half uur telfort maar gewoon keihard humor om te lachen. top!”, regeert weer iemand anders. Iemand anders zegt: “Geweldige strakke humor van #nillionares op #3LAB.”

Niet iedereen was zo enthousiast. “Weinig leuks aan. Overdreven en niet echt grappig”, zegt iemand. “#Nillionairs zo arrogant dat het niet grappig meer is”, reageert een tv-kijkers. Iemand anders zegt: “Jammer had er veel van verwacht #Nillionaires af en toe is de humor leuk maar het is het net niet”

Nillioniares kreeg van de kijkers een 7,4 via www.npo.nl/npo3/3lab

Woensdagavond zijn er weer twee nieuwe programma’s te zien tijdens de derde 3LAB-avond. Ook zie je woensdag weer een nieuwe aflevering van Rundfunk en 24 seconden met. Alles over de derde avond van de 3LAB-week op NPO 3 lees je woensdagochtend op Showbizznetwork.nl.

Twitter tijdens de tweede 3LAB-avond mee met #3LAB

Lees ons interview met presentator Nesim over zijn 3LAB-programma Voor het Succes