Koefnoen is weer terug met nieuw seizoen

Koefnoen is weer terug met nieuw seizoen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het satirische programma van de AVROTROS, Koefnoen, is terug van weggeweest. Aanstaande zaterdagavond zullen onder andere Owen Schumacher en Paul Groot weer in de huid kruipen van Bekende Nederlanders. Dit seizoen gaan zij terug naar de basis, het imiteren, persifleren en het maken van leuke scènes.

Een seizoen hiervoor probeerde Koefnoen iets anders. In Koefnoen presenteert deden de mannen geen imitaties, maar namen zij korte stukjes op. Echt een televisie hit werd dit niet, de kijkers liepen wekelijks fors terug. Nu zijn de mannen terug met een splinternieuw seizoen van Koefnoen.

Dit seizoen zullen naast Owen en Paul ook andere bekende gezichten opduiken. Zo zijn Plien van Bennekom en Bianca krijgsman ook te zien. Dit duo is onmisbaar voor Koefnoen. Daarnaast doen Jeremy Baker, Martine Sandifort, Dick van der Toorn, Frans van Deursen, Sanne Wallis de Vries, Celia van den Boogert, Elise Schaap, Marcel Jonker, Nhung Dam, Laus Steenbeeke, Genio de Groot dit seizoen ook weer mee. 

Genio de Groot is ook bekend door zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Hierin speelde hij de rol van Willem. In het vorige seizoen zorgde voor Willem voor de nodige spanningen. Hij had bijna een moord op zijn geweten. Sjors (Inge Schrama) verdronk bijna door een actie van Willem.

Het nieuwe seizoen van Koefnoen start aanstaande zaterdagavond weer bij de AVROTROS op NPO 1. Direct na het (succesvolle) 10 jaar Ik Vertrek staat Koefnoen geprogrammeerd. De concurrenten bij de commerciële zenders hebben niet veel in huis om het Koefnoen moeilijk te maken.

Het lijkt er dus op alsof Koefnoen prima kan gaan scoren. RTL 4 heeft als alternatief een herhaling van De Jongens Tegen De Meisjes en SBS6 komt met de film Brave. Owen en Paul kunnen deze ''concurrenten'' dus makkelijk aan, zo lijkt het.

Koefnoen is vanaf zaterdagavond weer wekelijks te zien om 22.00 uur bij de AVROTROS op NPO 1.

Bekijk Koefnoen terug via TV Blik.