Britse hitwonder Jess Glynne pakt uit in the Qube

Britse hitwonder Jess Glynne pakt uit in the Qube

Geschreven door Pieter Jongsma

Gisteravond vond wederom een bijzondere editie van the Qube plaats met één van de snelst rijzende sterren uit Engeland: Jess Glynne.

De Britse zangeres verkreeg in Nederland haar eerste grote bekendheid met de nummer 1-hit ‘Rather Be’ en in de UK heeft ze maar liefst vijf nummer 1-hits op haar naam staan in anderhalf jaar tijd!

Voor Qmusic was dit de 15e editie van the Qube, de intieme concertzaal van Q waarbij slechts een handjevol luisteraars een optreden van hun favoriete artiest meemaken.

In the Qube traden eerder al grote artiesten op als Ed Sheeran, John Legend, Emeli Sande, Backstreet Boys en The Script. Jess Glynne is slecht 25 jaar jong en heeft inmiddels al vele hitnoteringen op haar naam staan, zoals de bekende single ‘Hold My Hand’.

De unieke formule van de intieme setting van the Qube bezorgt telkens weer voor bijzondere momenten. Bekijk hier de beelden van het optreden van Jess Glynne.

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want ‘You make us Q’!

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Qmusic app of via qmusic.nl.