Tussenstand Gouden Stuiver bekend

Tussenstand Gouden Stuiver bekend

Geschreven door Daniël Schalk

Eerder vandaag maakte Televizier de tussenstanden voor de Zilveren Televizier-Sterren bekend, maar nu is het de beurt aan de genomineerden voor de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma. Televizier onthult de huidige top-8 in de categorie Gouden Stuiver, de prijs die vorig jaar werd gewonnen door Checkpoint.

De tussenstand van de Gouden Stuiver, is in alfabetische volgorde: Bommetje! (AVROTROS), Brugklas (AVROTROS), BZT Show (KRO-NCRV), De Dokter Corrie Show (NTR), Freeks Wilde Wereld (VPRO), Kinderen voor Kinderen (VARA), Pauls Puber Kookshow (VARA) en Puberruil (KRO-NCRV).

De tussenstanden voor de Gouden Televizier-Ring en de Televizier Aanstormend Talent Award worden vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Uiteindelijk draait het bij de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015 allemaal om die top-3 te halen in de categorieën van de tv-prijzen.

Alleen de top-3 in de categorieën Gouden Televizier-Ring, Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, Gouden Stuiver en Televizier Aanstormend Talent Award worden genomineerd voor de belangrijkste publieksprijs van Nederland. De uitreiking vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré.