Aanstormend Talent Award-genomineerden in RTL Late Night

Aanstormend Talent Award-genomineerden in RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk

NOS-nieuwslezeres Dionne Stax en BNN-presentator Jan Versteegh schuiven woensdagavond aan bij Humberto Tan in RTL Late Night om te praten over hun top vijf positie in de tussenstand van de Televizier Aanstormend Talent Award, die woensdag bekend is gemaakt door Televizier.

Dionne en Jan staan momenteel samen met Arjen Lubach, Luuk Ikink en Niels van der Laan in de top vijf. Arjen brak vorig jaar door, door zijn programma Zondag met Lubach. Ook Luuk brak onlangs door, door zijn televisieklus in RTL Late Night. Niels werd bekend door De Kwis.

Het draait uiteindelijk allemaal om de top 3 te halen. Alleen de top 3 wordt genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award. Vorig jaar werd de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen door GTST-ster Ruud Feltkamp. Toen was Luuk ook al genomineerd voor de prijs.

Het jaar daarvoor won SBS6-ster en vriend van Jan Smit en Nick & Simon, Kees Tol, de Televizier Aanstormend Talent Award. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat op donderdag 15 oktober plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Naast de genomineerden voor de Televizier Aanstormend Talent Award zijn woensdagavond ook de 11-jarige vioolspeler Sanne Wiering, Leerorkest-oprichter Marco de Souza en advocaat Alexander de Swart te gast. Ook Gerard Ekdom, winnaar van de Talent Award in 2012, is woensdag te gast.

Lees ook: 'Arjen Lubach en Dionne Stax maken kans op Talent Award'

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night