Kassa maakt plek voor voetbal

Kassa maakt plek voor voetbal

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een vaste prik op de zaterdagavond is toch wel Kassa, het consumentenprogramma van de VARA. Zaterdagavond zal Kassa niet te zien zijn. Presentatrice Brecht van Hulten zal met haar ''Kassa'' plek moeten maken voor een sportwedstrijd.

Niet zomaar een sportwedstrijd, maar het Nederlands elftal speelt een voetbalwedstrijd. Al vanaf 17.15 uur zal NPO 1 in het teken staan van deze wedstrijd. Het Nederlandse elftal zal het gaan opnemen tegen Kazachstan. De hele vooravond van NPO 1 zal zaterdag in het teken staan van deze voetbalwedstrijd.

Vanaf 17.15 tot zeker 21.05 uur kan de kijker genieten van voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Dit zullen de concurrenten van de ''Kassa'' van Brecht ook zeker merken. Wekelijks weet Brecht ruim één miljoen kijkers naar haar ''Kassa'' te laten kijken. 

De concurrentie bij RTL 4, Eigen Huis & Tuin en RTL Woonmagazine, en bij SBS6, De 20... en Lachen om home video's kunnen wellicht gaan profiteren van het wegvallen van Kassa. Hoe dit uit zal gaan pakken zal zondagochtend duidelijk worden. Dan worden de kijkcijfers van zaterdag gepubliceerd.

Brecht zal zich klaar gaan maken voor volgende week zaterdag. Dan zal haar ''Kassa'' weer geopend zijn, gewoon zoals iedere zaterdagavond rond 19.00 uur. Deze zaterdagavond zal de ''Kassa'' gesloten zijn. Wie weet staat Brecht wel in de sportkantine...

Kassa is iedere zaterdagavond live te zien rond 19.00 uur bij de VARA op NPO 1.