Streetlab verrast Jan Slagter met zelfgebakken taart

Streetlab verrast Jan Slagter met zelfgebakken taart

Geschreven door Daniël Schalk

De vier jeugdvrienden Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders van Streetlab hebben Omroep MAX-baas Jan Slagter verrast met een zelfgebakken taart. Slagter heeft laten weten niet naar het Gouden Televizier-Ring Gala te gaan omdat Heel Holland Bakt niet is genomineerd.

Streetlab is samen met de RTL-programma’s SynDROOM en Expeditie Robinson genomineerd voor de 50ste Gouden Televizier-Ring. De Omroep MAX-baas was zo boos vanwege de nominatie van Streetlab dat hij zich in de media heeft uitgelaten over de Gouden Televizier-Ring verkiezing.

Afgelopen weekend hebben de vier jongens van Streetlab Slagter getrakteerd op een zelfgebakken taart, in verband met het bakprogramma Heel Holland Bakt van Omroep MAX. Slagter vond het een sportieve actie maar toen de jongens vroegen of hij ook op hun wou stemmen zei hij ‘nee’.

De Omroep MAX-baas heeft namelijk zijn steun al beloofd aan Johnny de Mol voor SynDROOM. Slagter beloofde wel dat hij heel zijn gezin zou laten stemmen op Streetlab. De oproepbaas vindt dat de stemprocedure te ingewikkeld is voor de ouderen en dus voor de Omroep MAX-doelgroep.