Family7 beste digitale zender van Nederland

Family7 beste digitale zender van Nederland

Geschreven door Daniël Schalk

De christelijke familiezender Family7 is door de lezers van tv-gids Totaal TV voor de eerste keer uitgeroepen tot beste digitale zender van Nederland. De christelijke tv-zender bleef daarmee onder andere de klassieke muziekzender Brava NL Klassiek en de foodzender 24Kitchen voor.

De afgelopen weken kon via de site van Totaal TV gestemd worden op de beste digitale zender van Nederland. Tienduizenden mensen brachten hun stem uit. Family7, de enige christelijke familiezender van Nederland, sleepte bijna twintig procent van alle stemmen in de wacht.

De plaatsen twee tot en met vijf zijn voor de klassieke muziekzender Brava NL Klassiek, de foodzender 24Kitchen, de Nederlandstalige muziekzender TV Oranje en de jazzmuziekzender DJAZZ.tv. De verkiezing voor beste digitale zender werd dit jaar voor de achtste keer gehouden.

Family7 werd exact tien jaar geleden opgericht door Dolf en Ans van de Vegte. Het echtpaar is bijzonder blij dat ‘hun’ christelijke familiezender in het jubileumjaar van de digitale tv-zender tot beste digitale zender van Nederland is uitgeroepen door de lezers van tv-gids Totaal TV.

“Het toont de betrokkenheid van onze kijkers en die willen we vanaf deze plaats dan ook hartelijk bedanken. Maar het is ook een beloning voor het Family7-team; zij hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om een succesvolle zender op te tuigen”, reageert het echtpaar.

24Kitchen werd de afgelopen drie jaar uitgeroepen tot beste digitale zender van Nederland. De foodzender sleepte vorig jaar een kwart van alle stemmen binnen. “Drie keer op rij beste digitale zender van Nederland, het lijkt erop dat we op de goede weg zijn!”, zei tv-kok Rudolph van Veen toen.