Moslimse Nora mag van Telegraaf-lezers naar huis

Moslimse Nora mag van Telegraaf-lezers naar huis

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Moslimse K3 Zoekt K3-deelneemster Nora mag van de lezers van De Telegraaf aanstaande vrijdag tijdens de halve finale van de zoektocht naar de opvolgster van Josje, Kristel en Karen afvallen, dat hebben de kijkers van het vrijdagavondprogramma laten weten in een poll van De Telegraaf.

Van de bijna 1800 stemmers ziet 43 procent Nora uit België graag vertrekken. Nora wordt gevolgd door de Nederlandse Jindra met 25 procent van de stemmen. Marthe is het populairst bij de lezers van de krant, slechts 2 procent wil van haar af in de halve finale van aankomende vrijdag.

De Nederlandse meiden Klaasje, Jindra, Lisa en Demi en de Vlaamse meiden Nora, Lauren, Hanne en Marthe hebben afgelopen vrijdag tijdens de tweede liveshow van K3 Zoekt K3 een plaats voor de halve finale bemachtigd. In de halve finale moeten twee deelnemers K3 Zoekt K3 verlaten.

De zes overgebleven deelnemers na de halve finale van aanstaande vrijdag gaan door naar de grote finale van K3 Zoekt K3 op vrijdag 6 november. In de finale wordt bekend wie de opvolgsters van Josje, Kristel en Karen worden en voortaan door het leven gaan als de meidengroep K3.

Bekijk K3 zoekt K3 op TVblik.nl/k3-zoekt-k3