Oud-K3tje Kristel Verbeke wordt manager nieuwe K3

Oud-K3tje Kristel Verbeke wordt manager nieuwe K3

Geschreven door Daniël Schalk

Kristel Verbeke, die tot afgelopen vrijdag samen met Josje en Karen K3 vormde, wordt de manager van Marthe, Klaasje en Hanne. De nieuwe K3 wordt niet aan hun lot overgelaten. Het team dat ook met de oude K3 heeft gewerkt staat ook voor de nieuwe K3 klaar, met Kristel Verbeke als manager.

De zangeres kan K3 na zeventien jaar alsnog niet helemaal loslaten. “Ik word de manager van K3. Na zeventien jaar laat ik K3 niet zomaar los. Ik zal Hanne, Klaasje en Marthe alles doorgeven wat ik geleerd heb. Ik blijf betrokken bij K3, maar ik word géén tourmanager”, aldus Kristel.

“Dat is iemand die het reilen en zeilen van een tour begeleidt. Die ons met het busje naar het optreden brengt, en alle praktische zaken regelt. Ik kan niet met een busje rijden, laat staan parkeren. Stefan Staes blijft net als voorheen die rol vervullen, maar ik word wél de manager van K3”, vervolgt ze.

Kristel zal de nieuwe K3 helpen waar het kan. “Ik heb de overkoepelende supervisie over alles, van interviewaanvragen over kledij tot decor en videoclips. Het leven van de nieuwe K3’tjes zal vanaf nu helemaal anders zijn en het is belangrijk dat Hanne, Marthe en Klaasje goede vriendinnen worden.”

Ze zal als manager ook ingrijpen als er ruzies ontstaan tussen de drie meiden. “Mochten er eens spanningen zijn, dan ga ik dat aanpakken zoals ik dat bij mijn dochters doe: soms zal ik er een klapke mee doen, soms laat ik ze het onder elkaar regelen”, vertelt het oud lid van de meidengroep K3.

Verbeke weet als geen ander wat de drie meisjes meemaken. “Hun leven gaat keihard veranderen, ze hebben alleen nog niet door hoe hard. Ik kan wel uitleggen hoe het is om met een parachute uit een vliegtuig te springen, maar zolang je het zelf niet gedaan hebt, wie je niet écht hoe het voelt.”

De nieuwe manager van K3 had maandag al een drukke werkdag. Marthe, Klaasje en Hanne hadden maandag de opnames van hun eerste videoclip voor bij de single 10.000 luchtballonnen, het nummer dat zij afgelopen vrijdag ook zongen aan het einde van de finale van K3 Zoekt K3. De single is vanaf 13 november verkrijgbaar.