Nandine van Oosten raadt het tweede geluid van Qmusic en wint 46.800 euro

Nandine van Oosten raadt het tweede geluid van Qmusic en wint 46.800 euro

Geschreven door Pieter Jongsma

Na 44 spannende dagen heeft Nandine van Oosten uit Haren zojuist tijdens de middagshow van Q-dj Niek van der Bruggen Het Geluid geraden. Het juiste antwoord was het 'bijvullen van een servettendispenser’.

De 35-jarige Nandine wint hiermee een bedrag van 46.800 euro belastingvrij. Morgenochtend komt de winnares langs bij Qmusic om de cheque in ontvangst te nemen uit handen van Q-dj's Mattie & Wietze.

Al weken zijn luisteraars in de ban van het spannendste radiospel van Nederland. Nadat op 5 oktober het eerste geluid van deze zomer werd geraden, startte de zender direct met een nieuw geluid. Het begon met een startwaarde van 2.500 euro en bij ieder fout antwoord steeg de waarde met 100 euro. Bekijk hier Het Geluid dat winnares Nandine van Oosten het enorme bedrag opleverde.

De afgelopen weken zijn er maar liefst 448 foute antwoorden voorbijgekomen, zoals 'een beker die uit de koffieautomaat valt' of 'het uitklappen van een strijkplank'. Twee kandidaten zaten heel dichtbij met hun antwoord, het 'halen van een servet uit een servettenhouder'. Echter, de juiste handeling was het bijvullen van de servettenhouder.

Luister morgenochtend om 08.30 uur hoe winnares Nandine de cheque uit handen van Mattie & Wietze ontvangt.

Dit jaar bestaat het spannendste radiospel van Nederland alweer 10 jaar. Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties zoals Het Geluid brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want ‘You make us Q’!

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Qmusic app of via qmusic.nl.