Sinterklaas vanavond op bezoek bij Paul de Leeuw

Sinterklaas vanavond op bezoek bij Paul de Leeuw

Geschreven door Daniël Schalk

Sinterklaas komt vanavond, een dag voor Pakjesavond, op bezoek bij Paul de Leeuw. De presentator pakt het dit jaar weer groots uit met gedichten, surprises, liedjes en pakjes in Sint & De Leeuw. Het wordt een avond vol verrassingen die zorgen voor een traan, maar vooral voor veel vreugde.

In Sint & De Leeuw ontvangen Paul en Sinterklaas 538-DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Zij assisteren Sinterklaas door met microfoons het publiek in te duiken. Ook Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden komt langs. Van der Heijden valt bij de ondeugende Sint goed in de smaak.

Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels een traditie geworden. “De Sint is nog steeds de leukste ouwe bok die ik ken. En hij vindt mij ook wel te doen”, laat De Leeuw, wiens hart weer vol verwachting klopt, weten over het bezoek dat de goedheiligman vrijdag aan hem brengt.

De studio is dit jaar verruild voor het oude Luxor Theater in Rotterdam. De muziek komt van De Miguel Wiels band, bekend van hun muzikale ondersteuning in het VARA-programma De Kwis. Wanneer Sinterklaas vertrekt zal hij ook nog toegezongen worden door de Soul Brothers.

Sint & De Leeuw is vanavond, vrijdag 4 december, om 20:30 uur te zien bij de VARA op NPO 1.

Bekijk Sint & De Leeuw op TVblik.nl/sint-de-leeuw