Danny Ghosen naar de NTR

Danny Ghosen naar de NTR

Geschreven door Daniël Schalk

Televisiemaker en presentator Danny Ghosen vertrekt bij de Evangelische Omroep (EO) en gaat aan de slag voor de NTR. Ghosen, die in oktober 2014 de overstap maakte van PowNed naar de EO, gaat vanaf dit voorjaar met productiehuis CCCP meerdere programma’s maken voor de NTR.

“Voor mij biedt deze stap een goede mogelijkheid me verder te ontwikkelen op televisie bij de NPO. Ik wil nog meer inhoudelijke programma's maken waarin ik mezelf kan laten zien”, laat de presentator weten. Voor de EO was hij verslaggever in het NPO 3-programma 3Onderzoekt.

NTR-mediadirecteur Carel Kuyl kijkt uit naar de samenwerking met Ghosen en CCCP, bekend van programma’s als Streetlab, Rambam en Draadstaal. Volgens Kuyl passen ‘de ambities van Danny om zich nog meer journalistiek te ontwikkelen’ goed bij de omroep, die in 2010 is ontstaan uit een fusie.

Mattias Schut, oprichter en creative director van CCCP, is blij met de nieuwe aanwinst. “Danny is het type ruwe bolster met een klein hartje. Wat hij kan, is uniek op televisie. Ik zie er naar uit om de komende jaren met Danny mooie programma's te maken die er toe doen”, aldus Mattias Schut.