Voorbeschouwing: Wie is de Mol? 2016 - Aflevering 4

Voorbeschouwing: Wie is de Mol? 2016 - Aflevering 4

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Vanavond is de vierde aflevering van het zestiende seizoen van Wie is de Mol? te zien. Vorige week gebeurde er weer heel veel in de derde aflevering. Aan het einde van de aflevering kreeg Remy van Kesteren een rood scherm te zien en daarmee moest hij het AVROTROS-programma verlaten.

De kandidaten moesten in de derde aflevering duo’s vormen en door de stad opzoek naar delen geld om zo biljetten compleet te kunnen maken en geld te verdienen. Met de eerste opdracht uit de derde aflevering van Wie is de Mol? werd 750 euro verdiend door biljetten compleet te maken.

Met de tweede opdracht, waarbij de kandidaten geld moesten meenemen en de overkant moesten bereiken zonder kleerscheuren, werd 1.700 euro opgehaald. Er ging ook veel geld uit de pot. Voordat de test werd gemaakt, mocht er geboden worden op het wegstrepen van vijf testvragen naar keuze.

Er zat voor de test 4150 euro in de pot. 4.150 euro was dan ook het maximale bedrag dat door de kandidaten mocht worden geboden. Het op één na hoogste bedrag zou winnen en diegene mocht bepalen welke vragen af zouden vallen. Uiteindelijk won de kandidaat met het bod van 2.340 euro. 

Aflevering 4

In de vierde aflevering van Wie is de Mol? moeten een aantal kandidaten het water op. In kano’s moeten zij het water op, terwijl de kandidaten aan de kant cijfers aan hun doorgeven. Ook komt de zwarte vrijstelling in het spel. Deze vrijstelling maakt alle jokers en andere vrijstellingen ongedaan.

In de promo is te zien dat Art Rooijakkers zomaar geld, jokers en een zwarte vrijstelling aanbiedt aan de kandidaten, maar wat staat er tegenover de gift van Art? Ellie Lust gaat vanavond klimmen. Op een plateau op een rotswand staat een kist. Aan Ellie de taak om naar deze kist toe te klimmen.

WIDM-App

Waar Marjolein Keuning vorige week nog het meeste werd verdacht door de spelers van de App, wordt nu Rop Verheijen het meeste verdacht met 15 procent. 14 procent verdenkt Klaas van Kruistum en 13 procent verdenkt Ellie Lust. 12 procent verdenkt nog GTST-actrice Marjolein.

MolTalk

Actrice Marlijn Weerdenburg, DJ Jan-Willem Roodbeen en actrice Inge Ipenburg zijn vanavond te gast bij Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem in MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? Iedere zaterdagavond bespreken Rik en Vivienne de uitzending van Wie is de Mol?

Marlijn was finalist in vijftiende seizoen. In de spannende finale werd ze verslagen door Rik van de Westelaken. Jan-Willem ging op jacht naar de Mol in het veertiende seizoen in Hong Kong/Filipijnen. Als 8e afvaller moest hij het spel verlaten. Inge was de Mol in het zevende seizoen in Thailand.

De vierde aflevering van Wie is de Mol? is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Direct na Wie is de Mol? is de live-nabeschouwing MolTalk te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Bekijk Wie is de Mol op TVblik.nl/wie-is-de-mol