AVROTROS met Welkom bij K3! op Zappelin

AVROTROS met Welkom bij K3! op Zappelin

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De AVROTROS zendt vanaf 22 februari, maandag tot en met vrijdag, om 8:00 uur de gloednieuwe serie Welkom bij K3! uit. In de kinderserie Welkom bij K3! nemen de nieuwe K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne intrek in hun nieuwe flat, waar enkel verhuisdozen met ‘K3’ erop staan.

Al snel ontdekken de K3’tjes dat de dozen van de vorige eigenaars zijn. In de eerste doos vinden ze al meteen een verwelkomingsbrief. Alle dozen blijken spullen en herinneringen te bevatten uit de rijke geschiedenis van K3. De meisjes ontdekken dat er overal wel een verhaal aan vast zit.

In de week van maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari halen Marthe, Klaasje en Hanne herinneringen op aan de Eyo-tour, de eerste K3-film, de reeks De Wereld Van K3 en de reeks K3 Kan Het. De nieuwe K3’tjes praten over de oude K3’tjes en over hun dromen voor de toekomst.

In België werd Welkom bij K3! afgelopen kerstvakantie, van maandag 21 december tot en met vrijdag 25 december, al uitgezonden op de Vlaamse kinderzender Studio 100 TV. De kinderzender zond Welkom bij K3! tegelijk uit met Dit is K3!, waarin Marthe, Klaasje en Hanne werden gevolgd.

Deze serie werd in Nederland onlangs uitgezonden. Van maandag 8 februari tot en met vrijdag 12 februari was Dit is K3! te zien op de commerciële kinderzender RTL Telekids. SBS6 komt zaterdag 27 februari om 20:30 uur met het programma K3: ons leven na de finale over Marthe, Klaasje en Hanne.

De Nederlandse Klaasje en de Vlaamse Marthe en Hanne wonnen vrijdag 6 november de finale van K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van Josje, Kristel en Karen. Josje, Kristel en Karen maakte woensdag 18 maart 2015 bekend de K3-fakkel door te geven aan drie andere meisjes.

Bekijk Welkom bij K3 op TVblik.nl/welkom-bij-k3