5ive, K-otic en Paul Elstak op Foute Party 2016

5ive, K-otic en Paul Elstak op Foute Party 2016

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Gisteren is in de ochtendshow van Mattie & Wietze de volledige line-up van de Foute Party in de Brabanthallen bekend gemaakt.

Qmusic pakt uit met de grootste line-up sinds de eerste editie, met 5ive, K-otic, Paul Elstak, Party Animals, Dune, Gerard Joling en Flamman & Abraxas. Nadat afgelopen jaar twee avonden in recordtempo waren uitverkocht, heeft Qmusic besloten om dit jaar wederom twee edities te organiseren op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni.

In 2015 bezochten ruim 26.000 luisteraars de Foute Party. Qmusic heeft de afgelopen jaren de vraag naar tickets aanzienlijk zien toenemen, ten opzichte van de start in 2006 met 5.000 bezoekers. Ook dit jaar verwacht de radiozender een stijging in de vraag naar tickets. Tickets voor de 11e editie van de Foute Party in de Brabanthallen zijn te koop via Qmusic.nl.

Traditiegetrouw zendt Qmusic in de week voorafgaand aan de Foute Party (van 20 tot en met 24 juni) de Top 500 van Het Foute Uur uit. Luisteraars stellen de lijst zelf samen door te stemmen op hun favoriete foute nummers.

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Qmusic app of via qmusic.nl.

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want ‘You make us Q’