Videoland organiseert avondvullende bingewatch party voor die-hard fans ‘Zwarte Tulp’

Videoland organiseert avondvullende bingewatch party voor die-hard fans ‘Zwarte Tulp’

Geschreven door Pieter Jongsma

Speciaal voor de die-hard fans van ‘Zwarte Tulp’, die echt niet langer kunnen wachten, organiseert Videoland op maandag 2 mei een bingewatch party in RTL’s bios.

25 gelukkige fans, met introducé, krijgen de kans twaalf gloednieuwe afleveringen in negen uur tijd achter elkaar te kijken, nog vóór seizoen 2 op vrijdag 6 mei bij Videoland te zien is.

Om een plekje te bemachtigen in RTL’s bios, worden de échte ‘Zwarte Tulp’-fans op Facebook uitgedaagd om zich van hun meest originele en creatieve kant te laten zien. Ze moeten in de huid kruipen van de schrijvers van de dramaserie. In seizoen 2 heeft Jisanne last van een terugkerende droom. Aan de fans de taak om te beschrijven hoe deze voorspellende droom afloopt en wie hierin de hoofdrol speelt. De beste inzendingen maken kans op een ticket voor de bingewatch party. Op maandag 2 mei mogen de winnaars neerploffen op de loungebanken voor een heerlijke avond bingewatchen, waarbij zij volledig in de watten worden gelegd. Halverwege de avond staat de fans ook nog een verrassing te wachten.

De eerste Nederlandse dramaserie die speciaal is geproduceerd voor video on demand, zorgt ook dit seizoen weer voor een reeks afleveringen die je in een adem wilt kijken. In de slotaflevering van het eerste seizoen, tevens de hoogst gewaardeerde aflevering bij Videoland, werden Jisanne (Puck van Stijn) en Emma (Anna Drijver) met elkaar herenigd, beroofde Marthijn (Willem Voogd) zichzelf van het leven en zaten Kat (Carolien Spoor) en Ben (Roeland Fernhout) in grote moeilijkheden.

In seizoen 2 lijkt de doem van ‘Zwarte Tulp’ voorbij. De families hebben de ruzies opgelost en lijken door één deur te kunnen, maar donkere wolken pakken zich samen boven huize Vonk: de nachtmerries van Jisanne. Ze weet zich geen raad met haar enge dromen en gaat op zoek naar hulp. Emma laat zich betrappen met een andere man, waarna Felix (Gijs Naber) zijn conclusies trekt. Ben vraagt Kat om cocaïne de gevangenis in te smokkelen, zodat hij beschermd kan worden. Henk kan zich niet neerleggen bij de dood van Martijn en besluit een Pelgrimstocht te gaan maken. Marieke blijft alleen achter en krijgt vlinders in haar buik door de goed uitziende, charmante Nick (Derek de Lint).

‘Zwarte Tulp 2’ is vanaf vrijdag 6 mei te zien bij Videoland en eind 2017 bij RTL 4.

Bekijk Zwarte Tulp op TVblik.nl/zwarte-tulp