SBS6 laat kookclubs tegen elkaar strijden

SBS6 laat kookclubs tegen elkaar strijden

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

SBS6 werkt aan het nieuwe kookprogramma Over Smaak Valt te Twisten, waarin kookclubs strijden om de titel van Beste Kookclub van Nederland. In het nieuwe programma, waar naast goed koken ook de juiste inschatting belangrijk is, nemen acht enthousiaste kookclubs het tegen elkaar op.

In de voorrondes van Over Smaak Valt te Twisten nemen steeds twee kookclubs het tegen elkaar op. In een volledig uitgeruste kookstudio met een keur aan verse seizoensgebonden producten kunnen de teams naar eigen inzicht aan de slag om een zo bijzonder mogelijk gerecht neer te zetten.

De gerechten van de kookclubs zullen worden beoordeeld door een jury van fijnproevers en een gerenommeerde chef, die gezamenlijk gaan beoordelen welk gerecht zij het beste vinden om door te gaan naar de volgende ronde. SBS6 is momenteel opzoek naar kookclubs die mee willen doen.

De kookclubs die mee willen doen moeten uit minimaal 4 tot 6 personen bestaan. De beste kookclub krijgt met het winnen van Over Smaak Valt te Twisten naast de titel van Beste Kookclub van Nederland ook een prijs ter waarde van 25.000 euro. Het programma wordt gemaakt door Talpa.

Aanmelden voor Over Smaak Valt te Twisten kan op de website van SBS6.

Bekijk Over Smaak Valt te Twisten op TVblik.nl/over-smaak-valt-te-twisten