Spectaculaire (inter)nationale line-up bij opening Q-hotel

Spectaculaire (inter)nationale line-up bij opening Q-hotel

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Zojuist ontving Q-music dj Jeroen van Inkel één van Nederlands grootste dj's, Armin van Buuren, als eerste gast in het Q-hotel. Vanavond treden ook Matt Simons, The Babysitters Circus en Handsome Poets op in de bar van het Q-hotel. Zaterdag staan Niels Geusebroek, Caro Emerald, Sharon Doorson en Krystl op het podium. Het weekend wordt op zondag afgesloten met een uitslaapoptreden van Alain Clark. 

Q-music en NH Hoteles hebben opnieuw de deuren van het Q-hotel geopend! Tijdens de eerste drie weekenden van april (5-7, 12-14 en 19-21) treden vele artiesten op in de bar van het befaamde vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam.

De line-up voor het 2e weekend van 12-14 april in het Q-hotel is vanmorgen bekend gemaakt in de ochtendshow bij Mattie & Wietze:

Vrijdag 12 april
17.00 uur Trijntje Oosterhuis
20.00 uur Rigby
22.00 uur Stevie Ann

Zaterdag 13 april
15.00 uur Chris Hordijk
17.00 uur Kensington
20.00 uur Miss Montreal
22.00 uur Guus Meeuwis

Zondag 14 april
12.00 uur Lisa Lois

De line-up voor het derde weekend wordt volgende week in de ochtendshow van Mattie & Wietze bekend gemaakt.

Q-music luisteraars maken kans op een exclusieve suite in het Q-hotel. Bovendien kan men extra kans maken op een Q-hotel verblijf via de Facebook pagina van NH Hoteles.

De dj's van Q-music staan dag en nacht klaar om de luisteraars in de watten te leggen. Naast hun werkzaamheden als barman, keukenhulp of piccolo presenteren de dj's natuurlijk ook hun programma's op Q-music. Voor deze gelegenheid staat de Q-studio dan ook drie weekenden lang in de bar van het NH Grand Hotel Krasnapolsky, waar iedereen de uitzendingen en live optredens onder het genot van een drankje kan komen bijwonen. Q-luisteraars kunnen zich via de site Q-music.nl aanmelden om kans te maken op een exclusieve suite in het vijfsterren Q-hotel. Via de Facebook pagina van NH Hoteles maakt men extra kans om in het Q-hotel te overnachten.

Het Q-hotel is drie weekenden (5-7, 12-14 en 19-21 april) geopend van vrijdag 16.00 uur tot en met zondag 17.00 uur.

Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, Q-music app of via q-music.nl. Q-hotel is online te volgen via de live stream. Alle persfoto's van Q-hotel zijn te vinden op Q-music.nl.

NH Hoteles is een internationale hotelketen en beschikt over 35 hotels in Nederland en meer dan 400 hotels wereldwijd www.nh-hotels.nl