Adele klimt vier plekken in Single top 100

Adele klimt vier plekken in Single top 100

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De nieuwste single van Adele, Send My Love (To Your New Lover), stijgt voorzichtig in de Single top 100. Vorige week stond het nummer nog op plek 42. Deze week klimt Adele vier plekken door naar plek 38.

Het is de derde single van Adele's album 25. Het album zelf staat alweer 31 weken in de Album top 100. Deze week zakt 25 wel twee plekken en komt uit op de achtste plek in de Album top 100.

De top vijf uit de Single top 100 is onveranderd. Op de vijfde plek staan Kungs en Cookin' on 3 Burners met het nummer This Girl. Vorige week stond dit nummer ook al op de vijfde plek. Op de vierde plek staan B-Brave en Sevn Alias met het nummer One Night Stand. Ook zij stonden een week eerder ook al op de vierde plek.

Op de derde plek staan dj Calvin Harris en zangeres Rihanna. Hun single This Is What You Came For stond vorige week ook al op de derde plek. Het succes van de Amerikaanse zanger Justin Timberlake blijft maar groeien. Opnieuw staat de zanger met zijn nieuwste single, Can't Stop The Feeling, op de tweede plek in de single top 100.

Maar helaas voor Justin, de nummer één positie is ook ongelijk gebleven. Bovenaan in de single top 100 staan nog altijd Drake, Wizkid en Kyla. Zij staan alweer elf weken in de Single top 100 met het nummer One Dance. Het is nog niemand gelukt om dit nummer van de bovenste plek te veroveren. Wie weet lukt het Justin Timberlake volgende week wel.

Dit alles blijkt uit de Single top 100 die wekelijks wordt gepubliceerd op de website van Dutch Charts.