Vintage Love maand van start op Net5

Vintage Love maand van start op Net5

Geschreven door Daniël Schalk

Vandaag begint de Vintage Love maand bij Net5 met de romantische klassieker 10 Things I Hate About You. De hele maand juli staat bij Net5 in het teken van de liefde met op maandag, woensdag en zondag ultieme romantische filmklassiekers en de start van de serie North and South.

Echte liefde is van alle tijden en daarom staat de zomer van Net5 bol van de beste tijdloze romantische klassiekers. In de Vintage Love maand zullen de ultieme liefdesverhalen te zien zijn en kan iedereen wegdromen bij onder anderen Pretty Woman, Dirty Dancing en Cocktail.

In juli start Net5 ook met de klassieke romantische dramaserie North and South, die terug gaat in de tijd naar 1842. In de serie staan Orry Main, militair in het zuiden van Amerika, en zijn goede vriend George Hazard, cadet in het noorden, noodgedwongen tegenover elkaar tijdens de Burgeroorlog.

Hun militaire plicht en het ontmoeten van hun geliefden zorgen voor een steeds hechtere en ingewikkeldere vriendschap. De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Patrick Swayze, bekend van de muzikale film Dirty Dancing, en James Read, bekend van Amerikaanse dramaserie Charmed.

Arie Boomsma dook voor de Vintage Love maand de studio in om een grappige promo op te nemen. Net5 haalde een aantal bekende fragmenten uit klassiekers als The Bodyguard, Pretty Woman en Dirty Dancing en monteerde daar Boomsma is, alsof hij de tegenspeler van de hoofdrolspelers is.

Arie is sinds dit jaar het gezicht van Net5. De presentator maakte eind vorig jaar bekend de overstap te maken van KRO-NCRV naar Net5, dat probeert van haar imago als vrouwenzender af te komen. Het eerste programma dat Arie voor Net5 presenteerde was het survivalprogramma The Island.

Bekijk hieronder de promo van de Vintage Love maand met Arie Boomsma:

Bekijk hier het volledige uitzendschema van alles films in de Vintage Love maand.

Bekijk The Island op TVblik.nl/the-island