Monique Smit weg bij AVROTROS

Monique Smit weg bij AVROTROS

Geschreven door Daniël Schalk

Monique Smit vertrekt bij AVROTROS. Monique stopt met haar presentatiewerk om zich volledig te gaan concentreren op haar zangcarrière, dat laat het AVROTROS-muziekplatform Sterren NL woensdag weten. Smit presenteerde voor AVROTROS verschillende tv- en radioprogramma’s.

Monique presenteerde voor AVROTROS van 2007 tot en met vorig jaar het kinderprogramma Kids Top 20. Ook presenteerde ze sinds 2011 het wekelijkse muziekprogramma de Sterren NL Top 20 op NPO 1. Op Sterren NL Radio had ze ook een eigen radioprogramma, genaamd Wild van Muziek.

Donderdagmiddag presenteert Monique voor de laatste keer de Sterren NL Top 20, waarin ze door Sterren NL-baas Daniel Dekker tijdens de uitzending wordt verast met een afscheidscadeau. Vanwege het EK voetbal vervalt de uitzending van de Sterren NL Top 20 van zaterdagmiddag.

Het team van Sterren NL gaat Smit erg missen. “Eén ding is zeker, bij Sterren NL gaan we Monique ontzettend missen maar we weten zeker dat we nog heel veel van de altijd vrolijke zangeres en presentatrice gaan horen”, laat het Nederlandstalige muziekplatform van AVROTROS weten.

Bekijk de Kids Top 20 op TVblik.nl/zapp-kids-top-20