Xander de Buisonjé stopt als gastheer Vrienden van Amstel

Xander de Buisonjé stopt als gastheer Vrienden van Amstel

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Na zeven jaar stopt Xander de Buisonjé als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE! De grootste kroeg van Nederland, dat wordt georganiseerd door biermerk Amstel, gaat na Barry Hay, Manuela Kemp, Ellen Ten Damme en Xander de Buisonjé op zoek naar een nieuwe kroegbaas.

Xander was sinds 2010 de presentator van het evenement waar hij elke editie ook een muzikale rol vervulde. De negen uitverkochte shows van De Vrienden van Amstel in januari 2017 krijgen dus een nieuwe presentator, maar wie die nieuwe presentator is wordt later bekend gemaakt.

De Buisonjé vindt het tijd voor ‘nieuw bloed’. “Als presentator van De Vrienden van Amstel LIVE! heb ik er met veel plezier alles uitgehaald wat er in zit. Na zeven jaar is het echter wel tijd om het stokje over te dragen. Het is tijd voor nieuw bloed!”, laat de presentator van het evenement weten.

Organisator Amstel bier vindt het vertrek van De Buisonjé ontzettend jammer, maar respecteert zijn keuze. “Xander blijft als 'vriend van Amstel' in de nabije toekomst betrokken bij de activiteiten van het merk”, laat de organisator van De Vrienden van Amstel LIVE! vrijdagochtend weten.

Bekijk de tv-registratie van De Vrienden van Amstel LIVE! op TVblik.nl