VIP-versie 'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw' met prominenten

VIP-versie 'Jouw Vrouw, Mijn Vrouw' met prominenten

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL 4 komt vanaf donderdag 9 mei met de celebrity-versie ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’, waarin wekelijks is te zien hoe twee bekende Nederlandse koppels een week lang van partner, gezin én huis ruilen.

De twaalf stellen die aan dit avontuur beginnen, geven de kijker tevens een intieme blik in hun dagelijkse leven, want de camara’s brengen de ‘partnerruil’ uitvoerig in beeld. De acht stellen die de opnames inmiddels al achter de rug hebben zijn Henk & Louise Schiffmacher, Kim Kötter & Jaap Reesema, Pauline Wingelaar & Harmen Bisschop van Tuinen, Bert van der Veer & Judith Osborn, Mick & Pascale Harren, Willibrord Frequin & Gesina Lodewijkx, Andy van der Meijde & Melisa Schaufeli en Rosalie van Breemen. Voor de overige vier stellen moeten de opnames nog beginnen. Zij weten van te voren niet in welk huishouden

ze terecht komen en daarom kunnen zij nog niet bekend worden gemaakt.

De eerste dagen moet de vrouw zich houden aan de regels van het huis, maar de laatste dagen krijgt de gastvrouw het recht om zelf de lakens uit te delen en de dingen naar haar eigen hand te zetten. Na een week volgt de hereniging met het eigen gezin en confronteren de koppels elkaar met hun ervaringen. Komen ze tot de conclusie dat het gras groener is aan de overkant of rennen ze gillend terug naar huis en realiseren ze zich dat ze toch heel blij zijn met wat ze hebben?

Uitzending: wekelijks, vanaf donderdag 9 mei, tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4