Birthday Songs: 4 jaar Showbizznetwork

Birthday Songs: 4 jaar Showbizznetwork

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Woensdag is de dag dat Showbizznetwork vier jaar bestaat. Op 7 september 2012 werd Showbizznetwork opgericht. Vanaf dag één stond showbizz centraal. Naast het laatste nieuws, vind je op Showbizznetwork ook kritische recensies, bijzondere reportages en de leukste rubrieken.

Een van die rubrieken is Summer Songs, dat ook afgelopen zomer te lezen was op Showbizznetwork.nl. Nu Showbizznetwork vier jaar bestaat is het tijd voor een feestje, met een speciale eenmalige editie van Summer Songs: Birthday Songs, met de leukste verjaardagsliedjes.

10. Miley Cyrus - Party In The U.S.A

Deze zangeres scoorde een bescheiden hit met dit feestnummer. Op het moment dat dit nummer uit kwam was de zangeres nog braaf en netjes. Op dit moment is Miley een andere muzikale weg ingeslagen. Zo zat de zangeres al eens naakt op een sloopkogel. Dit heeft overigens niets te maken met ons vier jarig jubileum.

9. Shania Twain feat. Mark McGrath - Party For Two

Countryzangeres Shania Twain is al jaren bekend in de muziekwereld. Maar dat deze zangeres ook van feestnummers houdt weten veel mensen niet. Zo nam zij een duet op met zanger Mark McGrath. Het nummer Party For Two werd geen grote hit, maar staat bij ons wel mooi op de negende plek.

8. S Club 7 - S Club Party

Bij een feest hoort vrolijke muziek. Die boodschap is zeker weggelegd voor de band S Club 7. Na het succes van Bring It All Back, kwam al snel S Club Party. Een vrolijk nummer met een vrolijke boodschap. Dit wil Showbizznetwork ook uitstralen. Daarom staat S Club Party op de achtste plek.

7. Madonna - Celebration

De queen op pop hoort ook zeker in onze top tien. Madonna gaat al lang mee in de muziekwereld. De ene hit is nog niet oud, of er was al een opvolger. Het nummer Celebration zegt al meer dan genoeg. Een krachtig dansnummer was dan ook het gevolg. Een swingend nummer mét een duidelijke boodschap. Meer dan genoeg reden om Madonna ook in onze top tien te plaatsen.

6. Kylie Minogue - Celebration

Niet alleen Madonna zong over een Celebration. Ook Kylie Minogue liet muzikaal van zich horen. In een cover zong Kylie ook over een feest. De cover van Kool & The Gang werd door Kylie opnieuw ingezongen. Maar de boodschap bleef hetzelfde. Een nummer over een feest hoort ook gewoon thuis in onze top tien.

5. Bob Sinclar - Rock This Party (Everybody Dance Now)

De dj Bob Sinclar bracht een wel heel bijzonder feestnummer uit. Rock This Party gaat natuurlijk over een feest. Showbizznetwork maakt er al vier jaar een feestje van. Vanaf dag één vieren wij ons bestaan. Dit is een feest die niet over lijkt te gaan. Dit vrolijke nummer dan Bob helpt hier zeker bij.

4. Katy Perry - Birthday

Zeg je verjaardag, dan zeg je Birthday. Zangeres Katy Perry zong al over Birthday. Aangezien Showbizznetwork vandaag haar vierde verjaardag, past dit nummer van Katy Perry heel goed in dit plaatje. Wij vieren woensdag een speciaal feestje, maar ook daarna zal het feest blijven. Schrijven voor Showbizznetwork is al een feest op zich.

3. P!nk - Get This Party Started

De Amerikaanse zangeres P!nk bracht een heel leuk feestnummer uit. Haar single Get This Party Started werd een grote hit, wereldwijd. Dit nummer past ook goed bij Showbizznetwork. Wij willen ook dat het vierjarig jubileum van start kan gaan. Niet alleen nu, maar ook daarna blijft het feest. Showbizznetwork is in de afgelopen vier jaar ontzettend gegroeid. Deze groei blijft zich maar voortzetten, zeker met Showbizznetwork TV.

2. Kool & The Gang - Celebration

Dit feestnummer hoort zeker thuis in deze top tien. Op de tweede plek staat de versie van Kool & The Gang. Deze versie staat hoger dan de cover van Kylie. De reden hiervoor is dat Showbizznetwork zich graag onderscheid van anderen. Wij willen niet een andere showbizzwebsite 'coveren'. Wij houden van originaliteit, uniekheid en verrassing. Dat maakt Showbizznetwork onderscheidend.

1. Vengaboys - We Like To Party

De Nederlandse band Vengaboys brachten het nummer We Like To Party uit. Dit nummer staat bovenaan in deze top tien. De reden hiervoor is dat Showbizznetwork wel zin heeft in een feestje. Het vierjarig bestaan vraagt om een feestje. Vier jaar lang is Showbizznetwork bezig met showbizznieuws te verzamelen, te verwerken en te publiceren. Nu is het tijd om hier bij stil te staan. Showbizznetwork zal nog zeker jaren doorgaan. Op naar het vijfjarig jubileum!

Bekijk en luister hieronder alle nummers uit deze editie van Birthday Songs:

Het Showbizznetwork-team wil alle bezoekers van Showbizznetwork.nl bedanken voor jullie interesse in onze nieuwsberichten, rubrieken, interviews, columns en reportages. We blijven jullie de komende jaren op alle mogelijke manieren informeren over het laatste nieuws uit showbizz-land.