TNBGB in voorprogramma Nick & Simon

TNBGB in voorprogramma Nick & Simon

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goed nieuws voor de boyband in The Next Boy/Girl Band. Mochten zij deze talentenjacht winnen, dan mogen zij het voorprogramma van Nick & Simon gaan verzorgen. Dit nieuws maakte Nick vrijdagavond zelf bekend tijdens het optreden van de boyband.

De boyband gaven met zijn zessen een spectaculair optreden. Het nummer wat zij zongen was Walks Like Rihanna van The Wanted. Vooral de juryleden waren erg te spreken over het optreden van de boys. Na al het commentaar van de jury wist Nick Schilder de boyband positief te verrassen. 

In december staat de zanger en jurylid samen met Simon Keizer in Ahoy Rotterdam. Dit jaar bestaan Nick & Simon alweer tien jaar. Om dit groots te vieren staat het muzikale duo vier keer in Ahoy. Nu waren zij nog opzoek naar een act voor in hun voorprogramma. Meteen kwam Nick met het idee om de aanstaande boyband hiervoor te vragen.

Mocht de boyband inderdaad deze talentenjacht winnen, dan mogen zij in het voorprogramma van Nick & Simon optreden, in Ahoy Rotterdam. Een mooie gelegenheid om in één klap veel mensen te bereiken. Dit positieve nieuws werd dan ook zeer goed ontvangen door de boys. Maar welke boys er in de boyband zitten, is nog even de vraag. De strijd om een plek in de boyband is nog in volle gang.

Of de boyband The Next Boy/Girl Band gaan winnen is nog niet duidelijk. De muzikale strijd is nog in volle gang. In de derde auditie aflevering kwamen er weer nieuwe boys en girls bij. Binnenkort zal de muzikale strijd los gaan barsten. Dan zullen de boyband en girlband recht tegenover elkaar komen te staan.

The Next Boy/Girl Band is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Bekijk The Next Boy/Girl Band terug via TVblik. 

Lees ook: ''The Next Boy/Girl Band: Blue''