Quintino wil niet mee doen aan Expeditie Robinson

Quintino wil niet mee doen aan Expeditie Robinson

Geschreven door Pieter Jongsma

Hoewel zijn vriendin Gaby Blaaser dit jaar de samensmelting haalde, hoeft DJ Quintino niet mee te doen aan een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. "Ze hebben het via Gaby weleens gevraagd, maar ik ga dat niet doen", aldus de DJ tijdens de uitzending van Bij Igmar op SLAM!.

Wel vertelde Quinten van den Berg, zoals de DJ eigenlijk heet, ontzettend trots te zijn op zijn vriendin. "Je ziet mensen die heel raar doen op zo'n eiland, maar zij is gewoon zichzelf gebleven en heeft d'r eigen ding gedaan".

Over de uiteindelijke winnaar van het RTL5 programma zegt Gaby zelfs tegen haar vriend niets. "Ik wist van Gaby wel ongeveer hoever ze was gekomen, omdat ik wist wanneer ze thuis kwam. Maar als we samen zitten te kijken probeer ik steeds wat informatie los te peuteren over de winnaar, maar ze zegt zelfs tegen mij helemaal niets."

Tijdens de opnames hadden de twee uiteraard geen contact, maar in de periode dat Gaby misschien thuis zou komen ook niet. Dat was te danken aan Quintino, die zijn telefoon vergat tijdens een tour in Amerika. "Normaal neem ik hem altijd mee, maar net in die periode zat ik een aantal dagen in New York en lag mijn telefoon nog thuis. Zal je net zien, is ze eindelijk thuis en kan ze me een week niet bereiken omdat ik weg ben." Omdat Gaby lang in de race bleef, was Quintino inmiddels weer thuis toen Gaby weer in Nederland arriveerde.

Quintino zegt niet tegen alle spelprogramma's direct nee. "Wie is de Mol? lijkt me dus wel heel tof. Dan ben je contant gewoon bezig met een spel, heel tactisch en bovenal kun je wel gewoon eten. Daar zou ik zeker geen nee tegen zeggen".

DJ Quintino brak in 2011 door met de nummer-1 hit 'Epic', die hij maakte samen met collega-DJ Sandro Silva. Ook 2016 was een goed jaar voor de Den Helderse DJ. In de belangrijke DJ Mag Top 100 was hij dit jaar een van de grootste stijgers, hij ging van plek 80 naar plek 32.

Bij Igmar hoor je iedere maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 op SLAM!. Ook over zijn nieuwe muziek vertelde Quintino uitgebreid, zo komt er binnenkort een plaat met Hardwell met de titel 'Baldadig".

Bekijk Expeditie Robinson op TVblik.nl/expeditie-robinson