Internethit #BOOS met spin-off over politiek

Internethit #BOOS met spin-off over politiek

Geschreven door Daniël Schalk

Tim Hofman komt met een spin-off van zijn internethit #BOOS over politiek. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017 gaat de BNN-presentator met jongeren die boos zijn op een politicus, politieke partij of een wet naar de Tweede Kamer om verhaal te halen.

Tim zet jonge mensen letterlijk oog in oog met een politicus, om Den Haag zich op deze manier te laten verantwoorden aan de volgende generatie. Jongeren die boos zijn op een wet, politicus of politieke partij, kunnen zich aanmelden door te mailen naar polertiek@bnnvara.nl.

In #BOOS ging Hofman eerder al naar de Kamer vanwege een meisje die niet naar een opleiding mocht, omdat haar ouders niet gereformeerd Christelijk zijn. Met dit verhaal ging Tim naar de Tweede Kamer en de VVD, PvdA, SP, D66 en GroenLinks hebben toegezegd dat ze achter de Wet Acceptatieplicht staan.

Vanaf 13 december verschijnt er om de week op dinsdag om 16:00 uur een nieuwe aflevering van de spin-off #BOOS POLERTIEK op het YouTube-kanaal van #BOOS. Iedere donderdag om 16:00 uur verschijnt er ook gewoon een nieuwe reguliere aflevering van #BOOS op youtube.com/boos.

Foto: BNN