De grootste romcoms tijdens Lovely December bij Net5

De grootste romcoms tijdens Lovely December bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

December is de meest liefdevolle periode van het jaar met als climax de kerstdagen, als families en geliefden samenkomen.

Net5 gaat daarom gedurende deze maand aftellen naar de kerst met films waar de liefde vanaf spat, romantische klassiekers waar zelfs de meest doorgewinterde ijspegel van ontdooit.

In december brengt Net5 de grootste en meest romantische filmklassiekers waaronder Notting Hill (Hugh Grant en Julia Roberts), Love Actually (Hugh Grant, Emma Thompson en Liam Neeson), The Holiday (Cameron Diaz, Jude Law en Kate Winslet) en Polar Express (Tom Hanks). Maar ook New Year’s Eve (Robert De Niro, Ashton Kutcher en Zac Efron), alle drie de delen van Sissi (Romy Schneider) en de premières van Joyful Noise (o.a. Dolly Parton), Rock of Ages (Tom Cruise) en A Royal Christmas (Jane Seymour) zijn bij Net5 te zien rondom de feestdagen.

Ook gaat de nieuwe Nederlandse romantische en komische doktersserie De mannen van dokter Anne, van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce, van start. Noortje Herlaar, Benja Bruijning en Matteo van der Grijn spelen de hoofdrol in deze serie. De mannen van dokter Anne is vanaf 6 december om 20.30 uur te zien bij Net5.

Bekijk De Mannen Van Dokter Anne op TVblik.nl/de-mannen-van-dokter-anne

Foto: Net5