Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer naar Radio Veronica

Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer naar Radio Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

Radio Veronica kondigt vandaag de nieuwe programmering aan die vanaf 2 januari 2017 te horen zal zijn.

In het nieuwe jaar zijn dj’s Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize, Dennis Ruyer en Tim Klijn maandag tot en met vrijdag te horen op Radio Veronica. Jeroen van Inkel en Martijn Muijs presenteren de programma’s in het weekend.

De muzikale focus van Radio Veronica verschuift van 80’s en 90’s muziek naar eigentijdse én tijdloze pop en rock hits. Om de nieuwe muziekprogrammering mogelijk te maken zal het muziekformat op Radio Veronica worden uitgebreid. Door deze beweging sluiten de beoogde doelgroepen van Radio Veronica, Veronica TV en Veronica Magazine bovendien weer goed op elkaar aan.

Dave Minneboo - directeur radio: ‘Radio Veronica is het meest legendarische radiomerk van Nederland met een rijke historie. Met de komst van deze ervaren dj’s gaan we met het sterke merk Veronica een nieuw hoofdstuk in. Sinds oktober jl. vormen 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica samen één bedrijf. Deze stations vullen elkaar aan en zo kunnen we het Nederlandse publiek nog beter bedienen. Dit biedt ook voor Radio Veronica een unieke kans, namelijk om nog meer aan haar eigen identiteit te werken met een unieke sound. Een fris geluid met eigentijdse én tijdloze ‘icons of pop’. Radio Veronica gaat een nieuwe fase in die goed aansluit bij de beoogde doelgroep. De zender gaat haar muzikale vleugels maximaal uitslaan, ook de pop en rock hits van nu worden onderdeel van de Radio Veronica playlist.’

Programma Radio Veronica vanaf 2 januari 2017
Maandag tot en met vrijdag:
06-10 uur Niek van der Bruggen
10-12 uur Jeroen Nieuwenhuize
12-16 uur Tim Klijn
16-19 uur Dennis Ruyer
19-22 uur Dennis Hoebee
22-02 uur Gert-Jan van Ackooij

Zaterdag en zondag:
08-12 uur Silvan Stoet
12-16 uur Jeroen van Inkel
16-20 uur Martijn Muijs
20-00 uur Jurjen Gofers

Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer blijven respectievelijk de Top 40 en Dance Department presenteren op 538.

Foto: Qmusic