Eva Korenman en Rob Stenders maken kans op Zilveren RadioSter

Eva Korenman en Rob Stenders maken kans op Zilveren RadioSter

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vandaag zijn de nominaties bekendgemaakt voor de Zilveren RadioSter Man en Vrouw. In de uitzending bij Bart Arens en Jan-Willem Roodbeen zijn de kanshebbers verrast met het nieuws.

Gerard Ekdom, Bert Haandrikman en Rob Stenders zijn de genomineerden voor de Zilveren RadioSter man. Radio 2-dj Bert Haandrikman won de Zilveren RadioSter Man twee keer (in 2013 en 2015), in 2014 was hij finalist. Gerard Ekdom was in 2011 en 2012 de populairste dj van Nederland. Rob Stenders staat voor het eerst in de top 3 van beste radioman.

Eva Koreman, Roosmarijn Reijmer en Annemieke Schollaardt de drie genomineerden voor de Zilveren RadioSter Vrouw. Roosmarijn Reijmer won vorig jaar na vijf nominaties voor het eerst de Zilveren RadioSter. Annemieke Schollaardt won de prijs voor beste radiovrouw in 2011 en heeft ook al vijf nominaties op zak. Eva Koreman wist vorig jaar de finale ook te halen.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de 11e editie van het RadioGala, gepresenteerd door AVROTROS-dj Jan-Willem Roodbeen, op donderdag 19 januari in Theater Gooiland. Hier wordt de publieksprijs voor beste programma, de Gouden RadioRing, uitgereikt en worden ook de winnaars van de RadioSterren bekendgemaakt. Daarnaast worden ook de vakjuryprijzen, de Marconi Awards, uitgedeeld.

Bekijk het dossier van Rob Stenders op TVblik.nl

Foto: Michel Schnater | BNN