Nieuwe Sky Radio app maakt luisteraars persoonlijk wakker

Nieuwe Sky Radio app maakt luisteraars persoonlijk wakker

Geschreven door Pieter Jongsma

Sky Radio lanceert vandaag haar vernieuwde app, die beschikbaar is voor iPhone en Android (zowel mobile als tablet).

De grootste vernieuwing in de app is de gepersonaliseerde wekker, waarmee luisteraars op een unieke wijze worden gewekt door Sky Radio's station-voice Kas van Iersel.

Gebruikers kunnen hun eigen naam selecteren in de wekker, waardoor zij door Kas bij naam worden genoemd en wakker kunnen worden met Sky. Met de nieuwe app is het #1 non-stop muziekstation meteen persoonlijk aanwezig als de luisteraars aan een nieuwe dag beginnen. De vernieuwde Sky Radio app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: "Op dit moment bieden we onze luisteraars via de app onder andere al onze online stations, actuele verkeersinformatie, entertainmentnieuws en de meest toffe acties. Met de toevoeging van de gepersonaliseerde wekker bieden we iedereen nu ook de mogelijkheid gewekt te worden met een persoonlijke boodschap én non-stop de beste hits. Kortom; Sky zorgt voor een goed begin van de dag!"

Via de Sky Radio app kunnen luisteraars hun favoriete online kanalen beluisteren, zoals Sky Radio 101 FM, Christmas, Hits, LoveSongs, het speciale pop-up station en de vier hardloopstations die gericht zijn op verschillende hardloopniveaus. Naast de verschillende muziekstreams kunnen luisteraars via de Sky Radio app onder andere ook de playlist bekijken en deze delen met hun vrienden. De Sky Radio app is te downloaden in de App Store en via Google Play.

Foto: Skyradio