Ronnie Flex eerste #1 single van 2017

Ronnie Flex eerste #1 single van 2017

Geschreven door Pieter Jongsma

Zojuist is de nieuwe nummer 1 van Nederland bekend gemaakt. De eerste hit van 2017 komt op naam van Ronnie Flex, die in samenwerking met Frenna met het nummer ‘Energie’ de GfK Single Top 100 aanvoert.

Het nummer ‘Energie’ is al de tweede hitsingle van het nieuw te verschijnen tweede album van de Capellenaar. Op dit moment leggen Ronnie Flex en vaste hitproducer Boaz de laatste hand aan de plaat die dit voorjaar bij Top Notch zal verschijnen.

In februari en maart gaat Ronnie Flex voor het eerst met band, Deuxperience, op tour. Tijdens deze negen data tellende tour worden onder meer Amsterdam, Leuven (BE) en Breda aangedaan. Op festival Noorderslag zal Ronnie Flex voor het eerst met Deuxperience band te zien zijn.

De eerste single van het nieuwe Ronnie Flex album, ‘Plek Als Dit’, verscheen in oktober 2016. Het nummer schoot direct hoog de charts in en is inmiddels ruim zes miljoen keer gestreamd op de diverse kanalen. Op Youtube is de video ruim drie miljoen keer bekeken. Net als de eerste single, is ook ‘Energie’ mede geproduceerd door Ronnie Flex zelf. Het nummer is in een week tijd bijna twee miljoen keer gestreamd.

Maandagavond is Ronnie Flex vanaf 22:30 uur mét de band te zien in RTL Late Night op RTL 4.

Foto: Top notch