Matt Reeves is de regisseur van ''The Batman''!

Matt Reeves is de regisseur van ''The Batman''!

Geschreven door Pieter Jongsma

Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat Matt Reeves officieel de regisseur/producer is geworden van ''The Batman''! Matt Reeves zei zelf over dit nieuws dat hij altijd al veel van het Batman verhaal heeft gehouden. Reeves noemt Batman een iconisch en interessant karakter. Reeves noemde het een eer om met Warner Bros te mogen werken aan een nieuwe manier om het Batman verhaal te brengen.

De cast van ''The Batman'' bestaat uit Ben Affleck als Batman, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, J.K. Simmons als Commissioner Jim Gordon en Joe Manganiello als Deathstroke. Het scenario van ''The Batman'' was laatst nog herschreven door Chris Terrio, de scenarioschrijver van ''Justice League''. Affleck zou origineel de regisseur worden van de film, maar heeft deze taak verlaten om meer te focussen op het uitbeelden van de iconische superheld. The Hollywood Reporter, een Amerikaans multi-platform magazine, bracht recentlijk het nieuws uit dat Reeves niet meer de regisseur van de film zou worden, maar dit blijkt uiteindelijk niet waar te zijn.

The Hollywood Reporter heeft nu gerapporteerd dat Warner Bros. een ''Nightwing'' standalone film aan het ontwikkelen is. ''The Lego Batman Movie'' regisseur Chris McKay zal de film gaan regisseren. De film wordt geschreven door Bill Dubuque. De meest bekende Nightwing is Dick Grayson. Toen hij zichzelf te oud vond worden om nog langer Robin te blijven en gezien te worden als BAtmans hulpje, begon hij een solocarrière als superheld onder de naam Nightwing.