Kyle Chandler en Vera Farminga gaan spelen in ‘‘Godzilla: King of Monsters’’!

Kyle Chandler en Vera Farminga gaan spelen in ‘‘Godzilla: King of Monsters’’!

Geschreven door Pieter Jongsma

Variety, een Amerikaans entertainmenttijdschrift, heeft gerapporteerd dat Kyle Chandler een rol heeft in ''Godzilla: King of Monsters''.
Kyle Chandler is momenteel te zien in de Netflixserie ''Bloodline'', waarin hij John Rayburn speelt. Ook heeft Chandler een rol in de oscargenomineerde film Manchester by the Sea, als broer van het personage van Casey Affleck. In de Godzillafilm gaat hij de vader spelen van Millie Bobby Brown, wie bekend is voor haar rol in de Netflixserie ''Stranger Things''.

Varierty heeft ook gerapporteerd dat actrice Vera Farminga, bekend voor haar rol in ''The Conjuring'', ook in de opkomende Godzilal film gaat spelen. In de film speelt zij de moeder van ster Millie Bobby Brown. Het is momenteel nog onzeker of sterren van de vorige film zullen terugkomen voor dit vervolg.

Over het verhaal van de film weten we nog niet film af, maar we weten wel dat de film wordt geregisseerd door Michael Doughert en moet uitkomen in maart 2019. De film wordt geproduceerd door Warner Bros. Dit zal het derde deel worden in de Godzilla vs. Kong reeks. De eerste twee delen zijn namelijk ''Godzilla'' uit 2014 en ''Kong: Skull Island'' van dit jaar. Zelf staat de film ''Godzilla vs. Kong'' gepland voor het voorjaar van 2020.