Alex Kurtzman gaat de opkomende ''Venom'' film regisseren!

Alex Kurtzman gaat de opkomende ''Venom'' film regisseren!

Geschreven door Pieter Jongsma

Sony Pictures heeft voor de opkomende ''Venom'' film een datum en regisseur bekendgemaakt. ''Venom'' zal geregisseerd worden door ''The Amazing Spider-Man 2'' co-scenarioschrijver en ''The Mummy'' regisseur Alex Kurtzman. De film zal uitkomen op 5 oktober 2018 in de Verenigde Staten. Het is momenteel nog onbekend wanneer de film zal uitkomen in Nederland.

De film komt uit op de datum dat ''Aquaman'' origineel uit zou komen. De film is geschreven door Scott Rosenberg en Jeff Pinker, met een vorige scenario geschreven door Dante Harper.

Geruchten zeggen dat de film niks te maken zal hebben met ''Spider-Man: Homecoming'' die dit jaar uitkomt en dat de film ook niet zal plaatsvinden in het film universum van marvel. Er is echter nog niks bevestigd of ontkend over in welke film universum de ''Venom'' film plaats gaat vinden, dus alles is nog mogelijk.

Volgens The Hollywood Reporter, een Amerikaans multi-platform tijdschrift, zal de ''Venom'' film het begin moeten zijn van een ''Venom'' franchise.